SPECIJANA PONUDA

--SPECIJANA PONUDA                           .....PRODUŽI LETO .....
                       ZIMA 2021/2022
EGIPAT/HURGADA

-TERMINI :

6,9,10 ili 13noći

NOVEMBAR 2021 - MART 2022*****NOVEMBAR 2021*****

-TITANIC RESORT -cena po osobi od 460e

-SUNNY DAYS RESORT SPA & AQUA PARK-cena po osobi od 471e

-SEA GULL HOTEL-cena po osobi od 480e

-CARIBBEAN WORLD SOMA BAY-cena po osobi od 482e

-PYRAMISA SAHL HASHEESH-cena po osobi od 513e

-CONTINENTAL RESORT-cena po osobi od 531e

-Swiss Inn Resort (Ex Hilton Resort)-cena po osobi od 542e

-STEIGENBERGER AQUA MAGIC-cena po osobi od 565e

-SHERATON SOMA BAY HOTEL-cena po osobi od 637e

-HILTON PLAZA-cena po osobi od 710e

-STEIGENBERGER AL DAU BEACH -cena po osobi od 792e

-ALBATROS WHITE BEACH-cena po osobi od 805e

-STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE RESORT-cena po osobi od 881e

-RIXOS PREMIUM MAGAWISH SUITES VILLAS -cena po osobi od 1.203e

-BARON PALACE-cena po osobi od 1.355e 

***
Odlukom vlasti Egipta od 24.06.2021. za ulazak u Egipat nije potreban negativan PCR test za sve revakcinisane putnike svim vakcinama odobrenim od strane SZO, uz uslov da je od revakcinacije prošlo minimum 14 dana uz priloženu Potvrdu o vakcinaciji ili Zeleni digitalni sertifikat.

Za decu do 6 godina starosti nije potreban negativan PCR test. Za decu stariju od 6 godina, kao i za sve putnike koji nisu vakcinisani neophodan je negativan PCR test koji ne sme biti stariji od od 72h.

Testiranje je moguće i prilikom sletanje na aerodromima u Hurgadi.

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA REZERVACIJE I UPLATE U IZNOSU OD 30% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA

VAŽNE NAPOMENE PROGRAM AIR CAIRO ZIMA 2021/2022:
Jedinstvena cena putovanja obuhvata:
Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd kompanijom Air Cairo, aerodromske takse u iznosu od 76 evra (taksa aerodroma Nikola Tesla 21.42 evra, aerodroma u Hurgadi 29.6 evra, 0.98 evra CAD taksa, YQ,GDS I MF taksa 24 evra). Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska. Deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu i plaćaju aerodromsku taksu u iznosu od 76 evra. Jedinstvena cena putovanja obuhvata još: hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. Jedinstvena cena putovanja obuhvata još: grupni transfer autobusom od aerodroma u Hurgadi do izabranog hotela, u odlasku i povratku, troškove organizacije i pripreme aranžmana.

U cenu putovanja nije uračunato:
Od 01.05. za državljane R Srbije je potrebna viza za ulazak u Egipat, cena je 25 USD I kupuje se na aerodromu u Hurgadi prilikom sletanja.
Međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.

PUTNICI KOJI IMAJU UPLAĆEN ARANŽMAN NA 6 NOĆENJA / 8 DANA, 9 NOĆENJA/11 DANA, 10 NOĆENJA/12 DANA I 13 NOĆENJA / 15 DANA SOBE NAPUŠTAJU POSLEDNJEG DANA DO 12:00H, LET JE SLEDEĆEG DANA POSLE PONOĆI U 02:00H (DATUMA NAVEDENOG U TABELI).Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.

Za informacije o ovim ili drugim aranžmanima pozovite nas na broj telefona 021/544-144 ili nas posetite BULEVAR OSLOBOĐENJA 57,NOVI SAD .Vratite osmeh na lice i postanite i Vi deo velikog broja zadovoljnih putnika.Posrednik:ANK TOURS