BUDIMPEŠTA 2014.

--BUDIMPEŠTA  2014.


BUDIMPEŠTA

vikend - 1 noćenje autobusom


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan (petak)     BEOGRAD  -NOVI SAD–  BUDIMPEŠTA
Polazak iz Beograda sa parkinga ispred Sava centra u 23:30h, i Novog Sada sa parkinga kod hotela Sajam u 01:00h. Noćna vožnja preko Horgoša i Segedina do Budimpešte, sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (subota)    BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Posle kraćeg odmora polazak na panoramsko razgledanje grada obilazak: BUDIMSKA TVRĐAVA, ERŽEBET MOST, TRG HEROJA, ANDRAŠI BULEVAR, BAZILIKA SV. IŠTVANA, LANČANI MOST,. Pešačka šetnja VACI ULICOM, SRPSKOM ULICOM, ...  Smeštaj u hotel. Slobodno vreme, koje se moze iskoristiti za posetu tržnom centru. Fakultativna vožnja brodom Dunavom u trajanju od 1h (u 20.00h). Povratak u hotel u 22:00h. Noćenje.

3. dan (nedelja)  BUDIMPEŠTA – NOVI SAD- BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne programe ili fakultativni izlet do SENT ANDREJE (Vukova kuća, rodna kuća Jaše Ignjatovića, krst srpskog trgovačkog društva, Beogradska crkva...). Povratak za centar grada u 12.30h. U 15:30h polazak za tržni centar CAMPONA – TROPICARIUM. Šoping do 17:30h Povratak za Srbiju preko Segedina i Subotice sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u  Novi Sad i Beograd u večernjim satima.

14.11.-16.11.2014.


28.11.-30.11.2014.


12.12.-14.12.2014.


CENA PO OSOBI

32 EUR


Način plaćanja: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Pro Credit poslovne banke za efektivu sa uračunatim manipulativnim troškovima na dan uplate. 30% na ime rezervacije, ostatak do 7 dana pre polaska.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO :

- prevoz udobnim turističkim autobusom na nevedenoj relaciji  (klima,  CD, DVD oprema)
- smeštaj u hotelu sa 3* na bazi  1 noćenja  sa doručkom - švedski sto
- razgledanje prema programu
- turistički vodič tokom putovanja
organizacija putovanja

U CENU NIJE URAČUNATO :
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje (po uslovima Osiguravajuce kuce)
- fakultativni  izleti
individualni troškovi putnika

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:
fakultativna vožnja brodom  – 10 €
fakultativni izlet do Sent Andreje – 5 €

Fakultativni izleti su predviđeni za minimum 25 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slučaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.

ORGANIZATOR PUTOVANJA TA „CORMORAN“ Novi Sad,   licenca tipa „OTP“ br 384/23.02.2010.ORGANIZATOR PUTOVANJA SMATRA DA SE PUTNIK UPOZNAO SA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA POTPISIVANJEM PRIJAVE ZA PUTOVANJE I UPLATOM AKONTACIJE.UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE CORMORAN USAGLAŠENI SA YUTAAGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMENE CENA USLUGA U SLUČAJA POREMAĆAJA NA TRŽIŠTU ROBA I USLUGAAGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMENE HOTELA U ISTOJ ILI VIŠOJ KATEGORIJI.MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU ARANŽMANA JE 55 PUTNIKA. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA OTKAŽE ARANŽMAN. KRAJNJI ROK ZA OTKAZ JE 5 DANA PRE POČETKA USLUGE.ORGANIZATOR:CORMORAN                       SUBAGENT: ANK TOURS

licenca tipa „OTP“br 384/23.02.2010.        TEL:021/544-144


where can i buy abortion pills abortion pills online i need to buy the abortion pill

order abortion pill online abortion pill buy online cytotec abortion

abortion pill prescription http://www.hoopgc.com/blogengine/page/cytotec-abortion.aspx abortion pill online

abortion pill prescription http://www.hoopgc.com/blogengine/page/cytotec-abortion.aspx abortion pill online

abortion pills abortion pill in atlanta abortion pill buy online