Hotel AQUAWORLD RESORT BUDAPEST 4*

Lokacija: U severnom delu Budimpešte.
Sadržaj: Otvoren je u decembru 2008 godine. Hotel ima 309 soba i svitova koji se nalaze u glavoj zgradi i apartmana koji se nalaze u apartmanskim kucama koje su povezane sa glavnom zgradom.
Sadržaj: parking, restoran, a la carte restoran, pub sa velikom terasom, lobby café. Zabavni centar povezan je sa hotelom i nalazi se ispod apartmanskih kuca, ima salu za projekciju filmova, plazma TV, DVD player, sobu za igranje karata, bilijar i igre na aparatima, zabavnu prostoriju za decu sa nadzorom roditelja. Jedinstveni hotelski Orijentalni Spa, Wellness i Fitness centar (otvoren svakog dana od 07.00 do 22.00) ima: zatvoreni relax bazen, otvoreni bazen koji se greje, mandala kupatilo, saune, parna kupatila, hamam, fitness salu sa savremenim spravama uz asistenciju strucnog trenera, frizerski salon, razne tretmane lepote, manikir, pedikir, vodene i rucne masaže, stomatološku ordinaciju.
Iz hotela, direktan pristup zatvorenom AQUAWORLD – parku, jednom od najvecih tematskih vodenih parkova u Evropi sa raznovrsnim sadržajima koji garantuju dobru zabavu za posetioce svih uzrasta tokom cele godine : planinska reka, 11 tobogana za ukupnom dužinom od 1 km, vodene površine namenjene sportskim rekreativcima, 3 metra visoka kula sa skakaonicom, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, nekoliko jaccuzzi bazena, kneipp; bazenI ovog kompleksa u zatvorenom, povezani su sa jednim otvorenim bazenom koji se greje.
Kompleks ima restoran i bar, poseban deo “Svet sauna”, svlacionice, toalete. Poseban deo vodenog parka „Kid’s World“ specijalno je dizajniran i namenjen najrazlicitijim potrebama i zabavi za decu i sastoji se od bazena razlicitih dubina, decijih tobogana, kuce za igranje, svlacionice, prostorije za proslavu decijih znacjanih datuma. Tokom leta na otvorenom deci je namenjen bazen, igrališta.